KIRŞEHİR ADLİYESİ
Adalet Camisi Hizmete Açıldı.

Kırşehir Ceza İnfaz Kurumları Lojman Bölgesinde yapımı tamamlanan Adalet Cami, 10 Haziran 2026 tarihinde düzenlenen törenle ibadete açıldı.

 

Kırşehir Adalet Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından hayırseverlerin desteği ile yaptırılan ve temeli 13 Haziran 2025 tarihinde atılan cami, 500 kişilik kapasiteye sahip olup bünyesinde 4-6 yaş Kur’an Kursu için eğitim ve etkinlik alanları da bulunmaktadır.

 

Kırşehir Valisi Murat Sefa DEMİRYÜREK, Kırşehir Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Şükrü ENER, İl Müftüsü Mustafa TEKİN ve Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanlarının yanı sıra il protokolünün katılımıyla gerçekleştirilen açılış programında, caminin yapımında emeği geçenlere ve hayırseverlere teşekkür edildi. Yapılan duaların ardından cami beratı takdim edilerek Adalet Cami hizmete açıldı.